Horseraces
Door: Manon
Blijf op de hoogte en volg Manon
31 Oktober 2006 | Australië, Sydney
daar zijn we weeeeerrrr..... Ik ben inmiddels een nanny/winkelpersoneel geworden, want zit nu al voor de 2 dag deze week (en het is pas dinsdag) in de winkel van Gordon en Vicky, Style Evolution. Op zich niet erg, zo zie je nog eens iemand, kan ik Engelse telefoongesprekken oefenen (oh daar gaat de telefoon weer...) en is het beter dat schoonmaken! ;)
Afgelopen weekend heb ik niet heel veel gedaan. Ik was vorige week een beetje ziekjes, dus een rustig weekendje op z'n tijd is ook niet erg. Ik ben vrijdagavond met Sarah en Lara naar Surfers gegaan om te gaan shoppen. Ja meiden, het is daar iedere avond KOOPAVOND!! Lara heeft nog een leuk jurkje gescoort die ze gelijk de volgende dag aan kon trekken.
Zaterdag zijn we namelijk naar de horseraces gegaan; geheel in stijl!! Omdat we, Amanda, Sarah, Lara en ik, nog niet alles compleet hadden voor onze paardenrace-outfit zijn we eerst, al wel helemaal opgetut, met de taxi naar Pacific Fair gesjeest. Bij Target (een goedkope V&D) de hoedenafdeling helemaal afgestruind naar een paar leuke hoeden. Want die heb je echt nodig als je naar horseraces gaat, dachten wij....
Komen we bij de paardenrace-club aan, zien we daar de meeste mensen gewoon in een spijkerbroek, een zwembroek of op slippers lopen. Nu moet ik erbij zeggen dat dat de mannen waren, en die waren nogal in de meerderheid. Wij komen daar dus helemaal opgetut aan, en hadden ook gelijk de aandacht op ons gericht. Lara en ik voelden ons toen niet helemaal meer op ons gemak, maar we hebben er toch nog een super leuke dag van gemaakt (met de instelling van "die zien we toch nooit meer"...)!
Na een tweetal races te hebben gezien en heel subtiel aan wat mannen gevraagd hoe het in z'n werking gaat, hebben we ook maar een poging gewaagd om veel geld te winnen. Helaas hadden tijdends race 4 en 5 de paarden met nummer 4 niet hun beste dag; "Mitanni" werd laatste, "Chicago Boy" heeft nog een derde plaats weten te behalen. Wel balen dat alleen de eerste plaats geldt...
Bij Lara aangekomen eerst even gauw omgekleed (een spijkerrokje zit dat toch net even wat lekkerder) en daarna pizza wezen eten bij Amanda. 's Avonds hebben Lara en ik de slechtste film ooit gekeken (was gelukkig ook maar $3,-) en daarna nog wat Friends-afleveringen met Chinese ondertiteling (ik ben straks in Nederland van alle markten thuis...)
Zondag hadden we de strand-plannen maar omgezet in een shop-dagje. Het weer is hier namelijk niet super. In Nederland zouden ze het een top-zomer noemen, hier is het een slechte lente met 25 graden, bewolking en zon.
Ik heb trouwens zondag, toen we terug waren bij Lara's kamer, nog een rog zien vliegen... Tja, ik weet het, het klinkt heel raar, maar het is echt waar. Net als een dolfijn zwom/vloog ie door het water, echt geen gezicht!
Verder gaat alles hier gewoon z'n gangetje. Vandaag is het Halloween, dus ben benieuwd of me nog wat te wachten te staat...
Tot snel! Enneh, de reacties blijven nog altijd even leuk om te lezen!
Dikke Australische knuffel,
Manon
Ja ja, de foto's zijn uiteraard weer te bewonderen op http://manonwelsink.spaces.live.com/
See ya!!
31 Oktober 2006 - 08:15
Basje:
Heeej Lieverd,
Hihihi wat een leuk berichtje weer. Het is elke keer weer zo goed om te horen dat je het zo naar je zin hebt. We bellen, mailen en smsen natuurlijk vaak, maar om je belevenissen elke keer weer te lezen met de foto's erbij is natuurlijk ook ontzettend leuk. Ik zit nu weer 10 minuten achter mijn bureautje hier in Wolluk. Vandaag weer even mijn best doen en dan op bezoek bij je ouders. Heb er zin in! Is weer 2 maanden geleden dat ik ze gezien heb. Daarna weer naar huis om te Skypen met jou. Heb ik echt weer superveel zin in. Vooral als ik je weer kan zien via de webcam.
TOT VANAAF SCHATJE!!!
I LOVE U!!!!!
Xxxxxx en een hele grote dikke KNUFFEL!!
Liefs
Je Basje -
01 November 2006 - 10:27
Mama:
Hoi Mananny
Toch nog een leuk weekend met super leuke foto's! Leuke hoeden en nog leukere jurkjes. Jullie zullen wel veel bekijks hebben gehad.
Nog iets specta's meegemaakt omtrent halloween of is dat zo voorbij gegaan. Ik hoor het wel weer via msn of skype van je. Meisje nog een fijne week en tot gauw.Dikke knuffel van je Mamsie -
03 November 2006 - 09:45
Carla:
He Manon,
straks als je terug komt kan je zo bij mij in de winkel komen staan. Zo te horen ben je al ingewerkt.
Ik vind het echt leuk om je zo te volgen vanuit Nederland. Zo te lezen heb je het reuze naar je zin!
Vol verwachting kijk ik uit naar je volgende avontuur!
Dikke kus Carla -
03 November 2006 - 11:42
Elles:
He manon!!
Alles gaat goed zo te lezen in down under. Jammer dat je geen prijs had bij het paarden racen. Maar, oefening baard kunst, haha. Hier in Ollanda is het weer minder mooi dan in aussie, namelijk 10 graden, met kans op vorst. Jakkie!! Dan klinkt een bewolkte dag met 25 graden toch ff wat beter.
Hoe was je helloween? Doen ze daar ook echt aan in australie?
C U soon at skype!! (of msn)
KUSSSSS ELLES